Home Nyheder Sixt klar med el-varevogne

Sixt klar med el-varevogne

0
SHARE

image_25230-1Sixt har købt et større antal el-varevogne og imødekommer dermed flere kunders ønske om en grøn og økonomisk varevogn på fleksible vilkår. Løsningen er f.eks. en Nissan E-NV200 med 4,2 m2 plads til to europaller og 645 kg nyttelast.

”Det skal være nemt at køre 100% elektrisk. El-varevogne er mere energieffektive end benzin- og dieselbiler. Vi ønsker at bidrage til et forbedret lokalt og globalt miljø, og de elektriske køretøjer er fremtidens transportmidler. El-varevognen kan være en synlig del af en virksomheds CSR-indsats, og brugerne kan køre med grøn samvittighed. De fleste bliver faktisk positivt overraskede, når de første gang sætter sig bag rattet i et støjfrit og komfortabelt elektrisk køretøj”, siger adm. direktør Philip Schack.

Opladningen er forbedret og gjort effektivt med en hurtigopladning på 30-45 min. Dette kan gøres på farten eller hjemme i en almindelig 220V stikkontakt.

Sixt Biludllejnings elbils-flåde tæller nu ikke blot VW e-up, men fra 1. marts også Nissan Leaf Acentra samt Nissan e-NV200 og Nissan e-Combi Evalia. Sixt har i år dermed fordoblet den elektriske vognpark.