Home Nyheder Seks danske campingpladser i topklasse

Seks danske campingpladser i topklasse

0
SHARE

Emmerbølle Strand Camping, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Kattegat Strand Camping, Klim Strand Camping og TopCamp Feddet er hædret med ’BestCamping’ af ADAC og ANWB (de tyske og hollandske FDM).

BestCamping er den nye betegnelse for de bedste europæiske campingpladser og afløser den tidligere ’Superplatz’.

”Udnævnelsen af de seks danske campingpladser til BestCamping viser, at Danmark fortsat er med i den europæiske top.  Vi er blandt de lande i Europa, der har det højeste antal BestCamping i forhold til det samlede antal campingpladser,” siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

BestCamping svarer til restauranternes Michelin stjerner. Det er derfor af stor betydning, når en campingplads bliver udnævnt af ADAC og ANWB, som også har uddelt priser til campingpladser, der kan tilbyde noget ekstraordinært.  Hvidbjerg Strand Feriepark blev i den forbindelse udnævnt til en af de tre mest komfortable wellness campingpladser i Europa.

I en kommentar siger Poul Fejer Christiansen: ”Det er en meget velfortjent udnævnelse som Hvidbjerg Strand Feriepark har fået. Med deres kurbad og wellness er der sat en ny standard for, hvad man kan forvente på campingpladser.”