Home Nyheder Scandics stamgæster runder 1,5 millioner

Scandics stamgæster runder 1,5 millioner

0
SHARE
Stamgæst Henrik Adinger, medlem nr. 1,5 million sammen med Malin Åkesson, hotel direktør Scandic Kungens Kurva.
Stamgæst Henrik Adinger, medlem nr. 1,5 million sammen med Malin Åkesson, hotel direktør Scandic Kungens Kurva.

Scandics stamgæsteprogram har nu 1,5 millioner medlemmer. Stamgæst nr. 1,5 million bliver belønnet med en overnatning i det mobile hotelværelse Scandic To Go, og blev fejret med blomster på Scandic Kungens Kurva i Stockholm.

Stamgæsteprogrammet, Scandic Friends, blev lanceret i 2008 og er i sine syv år løbende udviklet med fordele.

Onsdag aften blev Henrik Adinger fejret. Han blev stamgæst nr. 1,5 million. Da han checkede ind på Scandic Kungens Kurva blev han budt velkommen med blomster af hotel direktør Malin Åkesson.

”Jeg kan med glæde konstatere, at de kunder som tidligere var medlemmer i Rica Hotels stamgæsteprogram, i princippet 100%, har valgt at flytte til Scandic Friends, som også viser styrken i vores kundetilbud og stamgæsteprogram”, siger Frank Fiskers, CEO Scandic Hotels.

Scandic Friends har fire medlemsniveauer baseret på antal af pointkvalificerende overnatninger inden for 12 måneder. Stamgæster får avis hver dag under opholdet, stamgæsteaftener, rabat i Scandics restauranter og Scandic shops og points som kan benyttes til frinætter. De modtager også invitationer til events og særlige tilbud i weekends og ferieperioder.