Home Nyheder Scandics nye topchef udpeget

Scandics nye topchef udpeget

0
SHARE

Han er velkendt i rejsebranchen fra sin tid som adm. direktør for SAS Sverige, men tiltræder altså den 1. september, hvor han overtaget posten fra Scandics nuværende koncernchef og adm. direktør, Frank Fiskers, som i stedet bliver partner i et hotelejendomsselskab i London. Frank Fiskers forbliver tilknyttet Scandic som medlem af bestyrelsen og som investor.

 

Vagn Sørensen, der er bestyrelsesformand for Scandic, kender Anders Ehrling udmærket, da de begge har beklædt topposter i SAS samtidig. Bestyrelsesformanden er meget tilfreds med valget af ny koncernchef.

 

Anders Ehrling har arbejdet 23 år i SAS, hvor han blandt andet var adm. direktør i SAS Sverige. Han er p.t. bestyrelsesmedlem i Trygg Hansa, Swedavia (tidl. Luftfartsverket), Vendator og Destination Åre.

 

”Scandic er allerede i dag førende på vigtige områder som miljø og tilgængelighed, og nu skal vi fortsætte udviklingen med flere hoteller, nye spændende oplevelser, kundeløsninger og samarbejder. Vi fortsætter indsatsen med at bringe et stærkt varemærke til nye højder. Det er en inspirerende opgave, og jeg er særdeles motiveret til at løse den”, siger Anders Ehrling.

Skrevet af Flemming Juul