Home Nyheder Scandic udnævner hoteldirektør

Scandic udnævner hoteldirektør

0
SHARE
Mads Brockmann.

Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen i København har med sin mere end 100 år gamle historie, stilfulde og design og unikke velbevarede arkitektur fået ny hoteldirektør pr. 1. januar 2017.

Mads Brockmann udnævnes til ny hoteldirektør og kommer til at stå i spidsen for 169 værelser, Executive Meeting Floor, restaurant og bar.

Han er en både velkendt og anerkendt person i hotelbranchen og ikke mindst hos Scandic, hvor han har været i mere end 17 år. Han startede hos Scandic i 1999, som Concierge og efter seks år på posten indtog han rollen som Front Office Manager & Executive Chef Concierge. I 2012 tiltrådte han som hotelchef for Scandic Palace Hotel.

Distriktsdirektør for København, Søren Faerber, der indtil nu også har været hoteldirektør for Scandic Palace Hotel, vil fremadrettet fokusere udelukkende på rollen som distriktsdirektør, der i dag omfatter otte hoteller. pr. 1. januar inkluderedes posten med pre-opening af Scandics to nye hoteller, Scandic Kødbyen og Scandic Falkoner, som begge åbner i 2018.