Home Nyheder Scandic ansætter ny F&B direktør

Scandic ansætter ny F&B direktør

0
SHARE
Jens Christian Andersen.
Jens Christian Andersen.

Jens Christian Andersen bliver ny Food & Beverage direktør hos Scandic i Danmark. Han kommer senest fra Merlin Entertainments Ltd. UK, hvor han havde stillingen som Group F&B Director.

Han ansættes den 1. november 2015 og får posten som F&B direktør hos Scandic i Danmark, der repræsenterer 22 hoteller over hele landet. Han bliver ansvarlig for strategi og udvikling af F&B produktet i samarbejde med den nordiske F&B organisation.

”Der skal ingen tvivl herske om, at dette er et drømmejob for mig. Scandic har de seneste mange år vist stor styrke og samtidig ser jeg, at Scandic har potentiale til endnu mere”, siger Jens Christian Andersen.

Scandic står på et solidt fundament og er inde i en spændende udvikling på en lang række områder, og jeg glæder mig til at få lov til at være med i processen og forhåbentlig bidrage med min viden og erfaring, tilføjer den nye F&B direktør.

”Jens Christian har en imponerende karriere og har senest haft stor succes som Group F&B Director hos Merlin Entertainments Ltd. UK, og Hotel Operations Director hos Legoland Windsor Resorts Ltd. Hans faglige baggrund, erfaring og det værdisæt han kommer med, passer rigtig godt til Scandic,” siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.