Home Nyheder SAS-SIA joint venture sættes i gang

SAS-SIA joint venture sættes i gang

0
SHARE

SAS og Singapore Airlines starter nu deres joint venture samarbejde mellem Skandinavien og Singapore.

Fra den 1. februar kommer der gang i samarbejdet mellem SAS og Singapore Airlines omkring flyvninger mellem Skandinavien og Singapore. I sommeren 2012 underskrev de adm. direktører for de to selskaber en joint venture aftale, som blandt andet omfatter samordning af fartplaner og fælles salgsaktiviteter. Siden har de berørte myndigheder godkendt samarbejdet

”Vi er meget glade over nu at kunne tage det næste skridt i samarbejdet med Singapore Airlines. Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder flere og bedre muligheder for at nå dele af Asien og Australien/New Zealand fra hele Skandinavien”, siger Joakim Landholm, kommerciel chef for SAS.

Star Alliance partneren Singapore Airlines flyver allerede tre gange om ugen mellem København og Singapore. I og med det nye joint venture samarbejde skal fartplanen justeres for at skabe bedre og hurtigere tilslutninger både i København og i Singapore. Fra og med 31. marts 2013 sættes antallet af flyvninger mellem de to hubs op til fem om ugen og afhængigt af den fremtidige markedsudvikling, kan joint venture samarbejdet udvides med yderligere frekvenser og destinationer i Skandinavien.

SAS og Singapore Airlines har haft code share samarbejde siden december 2010 på et antal ruter i Asien og Europa. Code share samarbejdet udvides nu med yderligere nøgledestinationer i Nordeuropa og Asien.