Home Nyheder SAS Plus til lavere priser

SAS Plus til lavere priser

0
SHARE

Nu introduceres SAS Plus Saver på indenrigs og interskandinaviske ruter for rejsende som ønsker fordelene ved SAS Plus, men ikke behøver fleksibiliteten. Plus Saver bliver et permanent tilbud på alle europæiske ruter.

”Vi har haft succes med SAS Plus Saver på interkontinentale og europæiske ruter. Derfor giver vi kunder i Skandinavien mulighed for at bestille en SAS Plus Saver billet. Der har været en efterspørgsel på det nye produkt”, siger Mariam Skovfoged, pressechef i SAS.

Samtlige fordele i SAS Plus indgår med undtagelse af gratis afbestilling og ombooking. Rejsende har dermed adgang til Lounges, Fast Track, ekstra bagage, frit sædevalg, samt mad og drikke ombord.

Det nye tilbud på indenrigs- og interskandinaviske ruter lanceres som en test frem til den 31. marts på udvalgte ruter: Stockholm-Malmø, Stockholm-Åre Östersund, Göteborg-Luleå, Oslo-Haugesund, Oslo-Billund, København-Oslo og København-Bergen.

SAS Plus Saver er allerede tilgængelig på interkontinentale ruter og gøres i tillæg nu også permanent på europæiske ruter.