Home Nyheder SAS går foran med miljøindsats

SAS går foran med miljøindsats

0
SHARE

Certificeringen er foretaget af Bureau Veritas og omfatter hele SAS koncernen og dækker alt fra det flyoperative til administrationen.

 

"Mange af vores kunder, og ikke mindst forretningsrejsende, efterspørger miljøcertificerede produkter og tjenester. Nu kan vi tilbyde det, hvilket befæster vores position som et af de mest miljøengagerede

flyselskaber på markedet," siger Robin Kamark, SAS kommercielle direktør.

 

"Organisationen i SAS har gjort et kæmpearbejde for at sikre en effektiv implementering af miljøledelsessystemet," siger Klaus Behrndt fra Bureau Veritas.

 

Miljøcertificeringerne er en del af SAS koncernen miljøpolitik. SAS har klare og ambitiøse miljømål om blandt andet at mindske det totale CO2-udslip med 20% i 2020. For at nå de mål skal SAS gennemføre et stort antal kort- og langsigtede aktiviteter som miljøcertificeringen, nye fly, effektiv flyledelse og brug af biobrændsel.

 

Certificeringen skaber også forudsætninger for at kunne sænke virksomhedens omkostninger.  Et konkret eksempel er projektet med at spare på brændstoffet, hvor SAS i 2009 opnåede en effektivisering på cirka 4,3% sammenlignet med 2005.

Skrevet af Flemming Juul