Home Nyheder SAS-folk vil vaccineres først

SAS-folk vil vaccineres først

4
SHARE

Det gælder i første række selskabets piloter, stewardesser og flymekanikanikere, skriver B.T. ifølge borsen.dk.

Flyselskabet har rettet henvendelse til Sundhedsstyrelsen, som i næste uge beslutter hvilke 350-400.000 danskere, der skal have vaccinen. Kommunikationskonsulent Pernille Andersen fra SAS forklarer, at man har bedst om hurtig vaccination til det personale, der har direkte kontakt med passagererne.

Danmark har bestilt vaccine til halvanden million danskere og ifølge centerleder Else Smith fra Sundhedsstyrelsen, skal de 750.000 gå til folk i særlige risikogrupper. 300-350.000 går til ansatte i sundheds- og plejesektoren, mens de resterende portioner anvendes efter styrelsens anvisninger.

 

Flere har søgt om at komme med blandt de vaccinerede – herunder politiet og SAS – og fordelingen besluttes i næste uge.

 

Vaccinen begynder at komme til Danmark i løbet af oktober, så der kan vaccineres mellem 50- og 100.000 hver uge.

Skrevet af Flemming Juul

4 COMMENTS

  1. Så håber jeg SAS kan vikariere for resten af os i lufthavnen, der ligger brak efter et udenlandsk nys, men desværre ingen vaccine får?

  2. Intet nyt under solen – SAS’s medarbejdere har altid følt sig hævet over alle andre i samfundet. Det vil dog være spild af vaccine hvis man vaccinerer SAS personalet. Brug i stedet vaccinen på Cimber Sterling, Transavia og Norwegian personale, hvis nogen absolut skal forfordeles.

  3. Kunne det være at det nu bare tilfældigvis var SAS ansatte man havde spurgt.Der er vel ikke noget mærkeligt i at ansatte der rejser meget og kommer i kontakt med mange rejsende ønsker at sikre sig selv mod influenza A. Hvis man gad læse hele indlægget (KP) kunne man jo også læse at politiet også ytrede ønske om vaccine, men det får dig da ikke til at anklage landets betjente for at føle sig hævet over resten af samfundet, som du så uintelligent skriver.Direkte adspurgt tror jeg faktisk også de ansatte i Cimber Sterling, Transavia og Norwegian har samme ønsker.

Comments are closed.