Home Nyheder SAS får løftet kreditvurderingen

SAS får løftet kreditvurderingen

0
SHARE

Mandag får SAS løftet kreditvurderingen af både Moody’s Investors Service og Standard and Poor’s, S&P, meddeler flyselskabet.

S&P har løftet sin kreditvurdering til B+ fra B. Vurderingen har stabile udsigter.

Hos Moody’s er det ’corporate family rating’, der bruges til at vurdere, om et selskab med datterselskaber er i stand til at leve op til alle finansielle forpligtelser, der er løftet til B1 fra B2. Også den vurdering har stabile udsigter.

”Vi løfter vurderingen for SAS for at afspejle indtjeningsforbedringen i 2017, som har forbedret selskabets kreditnøgletal. Vi forventer ikke, at SAS præstation vil forbedres væsentligt i 2018. Vi forudser stabile oliepriser, og at SAS omkostningsbesparelsesprogram vil støtte en stabil præstation de næste 12 til 18 måneder”, siger Sven Reinke, SAS-analytiker hos Moody’s, til Bloomberg News.

SAS kom 3. november med foreløbige regnskabstal, der viste et overskud før skat på 1,7 milliarder svenske kroner for regnskabsåret, skriver business.dk.

For 2017/18 venter SAS et overskud før skat og engangsposter på 1,5-2,0 milliarder svenske kroner. SAS skriver i en meddelelse mandag morgen, at opjusteringerne fra Moody’s og Standard & Poor’s afspejler den forbedrede indtjening i 2017.

Nye SAS-aktier for 972 millioner kroner

SAS præsenterer foreløbigt årsresultat

SAS ønsker udvidet aktiekapital

LEAVE A REPLY

nineteen + eleven =