Home Nyheder SAS vil droppe gratis aviser

SAS vil droppe gratis aviser

2
SHARE
Trine Kromann-Mikkelsen.
Trine Kromann-Mikkelsen.

Flyselskabet vil have de rejsende til i stedet at downloade de foretrukne publikationer.

SAS har angiveligt planer om at stoppe levering af gratis aviser til passagererne både i lounges og ved ombordstigning i selskabets fly. I stedet vil flyselskabet finde nye måder for passagererne til at læse de daglige aviser og magasiner.

”Jeg kan ikke bekræfte, at vi fjerner aviser. Vi har i øjeblikket test af digital læsning af aviserne – sådan at kunderne kan hente avisen på telefon eller tablet. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan udnytte nye løsninger samtidig med, at vi møder kundernes behov, også hvad angår avislæsning ombord eller i lufthavnen”, siger SAS pressechef i Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen til TTG Nordic.

SAS leverer i dag et stort antal danske, svenske, norske og internationale aviser på sine daglige flyvninger. Dagbladet Børsen bekræfter, at SAS har afbestilt sin løbende ordre på avisen.

SHARE
Previous articleHotel skifter direktør
Next articleMindeord

2 COMMENTS

  1. Jeg er ikke korrekt citeret. Jeg har sagt således til TTG Nordic:

    ”Jeg kan ikke bekræfte, at vi fjerner aviser. Vi har i øjeblikket test af digital læsning af aviserne – sådan at kunderne kan hente avisen på telefon eller tablet. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan udnytte nye løsninger samtidig med at vi møder kundernes behov, også hvad angår avislæsning ombord eller i lufthavnen. For nuværende har vi stadig aviser i gaten.”

Comments are closed.