Home Nyheder SAS’ dom for industrispionage står fast

SAS’ dom for industrispionage står fast

3
SHARE

Ved en lavere instans, lagmannsretten, er SAS tidligere blevet dømt til at betale en erstatning til Norwegian på 160 millioner norske kroner, og da Højesteret nu har afvist at behandle sagen, skal SAS altså af med pengene, skriver business.dk.

 

Ud over erstatningsbeløbet skal der betales omkostninger på 14,7 millioner plus ekstra renteudgifter til Norwegian på 637.000 kroner.

 

Sagen handler om, at ansatte i SAS ulovligt benyttede sig af, at de havde adgang til Norwegians passagerdata. Det kostede i første omgang SAS en bøde på fire millioner kroner. Den sag, der nu er afgjort, er en erstatningssag anlagt af Norwegian, på grund af de tab, det norske flyselskab hævner at have lidt ved spionagen. SAS har hele tiden afvist, at Norwegian har lidt tab i den størrelsesorden på grund af spionagen.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Viss ikke jeg tar feil så tilhørte Nas Braathens da de ble kjøpt opp av SAS. Bedriftspionasje??? Amadeus er ett sytem der alle kan gå inn å se på all info om pris o.l. Skjønner ikke problemmet. Skal vi snakke om bedrift spionasje så må Norwegian være ganske forsiktig.Viss det er så skal media få vite hva de driver på med.

  2. Det er vist det man kalder norsk statstøtte til Norwegian. SAS kan ikke vinde sagen. Norwegian har jo norske helte på halen!! Latterligt! Særligt bødestørrelsen, er helt uden for rimelighedens grænser.

  3. Jeg er da ret nysgerrig efter hvad Norwegian driver på med? Er helt enig i at det er en latterlig dom..

Comments are closed.