Home Nyheder SAS beholder en del af SGS

SAS beholder en del af SGS

3
SHARE

Et led i Core SAS og aktieemissionen i februar var, at SAS skulle skille sig af med SGS, men ifølge den norske avis Dagens Næringsliv har SAS bestyrelse nu besluttet at lade sagen genoverveje, skriver business.dk.

 

Kommunikationsdirektør i SAS Claus Sonberg siger til den norske avis, at SGS International fortsat skal sælges, mens SAS vil beholde stationerne i de tre skandinaviske hovedstæder – selskabets øvrige stationer skal vurderes yderligere før der træffes en beslutning.

 

SGS ledelse er blevet bedt af SAS’ bestyrelse om at starte en budrunde og gå i forhandling med fagforeningerne.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. hvem havde de tænkt sig og sælge det til??? novia??De kan ikke få bedre handling andre steder i scandinavian.SGS har været i branchen mange år og uden dem er sas færdig.

  2. Som du kan læse vil de jo netop ikke sælge i CPH og de to andre store stationer. Desuden er denne artikel overflødig for de eneste dele af SGS der har skulle sælges i forb. med Core SAS er SGS International, og alle andre stationer end CPH OSL ARN. Planen om at lukke de små stationer og lade dem overgå, til blandt andet de svenske lufthavnsmyndigheder blev vidst offentliggjort for en måned eller 2 siden… international sammen med Core SAS. Så altså intet nyt, det har hele tiden været meningen at integrere SGS i SAS igen.

  3. lufthansas
    Det er nok lidt naivt at tro, at SAS er færdig uden SGS. Netop fordi SGS har været en del af SAS i rigtig mange år, er omkostningsniveauet i taget, i forhold til hvad tilsvarende handling produkt vil koste hos stort set alle andre leverandører.

Comments are closed.