Home Nyheder SAS åbner Aalborg-Oslo rute

SAS åbner Aalborg-Oslo rute

0
SHARE

SAS nye rute mellem Aalborg og Oslo blev søndag aften den 26. marts officielt indviet af direktør for infrastruktur i SAS, Lars Wigelstorp Andersen, Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen og de rejsende, der som de første kunne hoppe ombord på SAS-flyet til Oslo.

”En direkte rute mellem Aalborg og Oslo har længe været et ønske, da der er et stort potentiale og et stigende behov fra erhvervslivet såvel som fritidsrejsende. SAS er derfor glade for samarbejdet med Aalborg Lufthavn, og vi ser nu frem til at kunne flyve mange danske og norske rejsende mellem Aalborg og Oslo”, siger direktør for Public Affairs og Infrastructure i SAS, Lars Wigelstorp Andersen.

”Vi har store forventninger til SAS fem ugentlige afgange til Oslo. Den øgede tilgængelighed vil ikke mindst styrke fleksibiliteten i det danske erhvervsliv, men også i høj grad fremme turismen i Nordjylland. Med samarbejdet mellem VisitNordjylland, Aalborg Lufthavn og det nyoprettede incoming bureau, står turismesektoren i det nordjyske klar til at tiltrække og tage imod de norske turister, der præsenterer et stort marked”, siger Lufthavnsdirektør, Søren Svendsen.