Home Nyheder Samarbejde skal tiltrække sejlere

Samarbejde skal tiltrække sejlere

0
SHARE

img_3875Turismedestinationen Enjoy Limfjorden, der består af Struer, Lemvig, Holstebro, Morsø, Skive og Viborg kommuner, har indgået et strategisk samarbejde med FLID – Foreningen af Lystbådehavne i Danmark.

Samarbejdet skal gøre Limfjorden bedre kendt som en unik sejlerdestination, og de mange fine lystbådehavne i Limfjorden skal markedsføres og synliggøres overfor de danske, tyske, norske og svenske sejlere. Der vil være særskilt fokus på havnene i Limfjorden på FLIDs hjemmeside Havneguide.dk – Danmarks elektroniske havneportal, hvor Enjoy Limfjorden fremhæves som en unik sejlerdestination.

Lederen af Enjoy Limfjorden, Peter Emsenhuber Graversen: ”Vi iværksatte i 2015 vores nye strategi, hvor kommuner og turistchefer besluttede, at netop det maritime, er et fokusområde vi skal satse på, og det er et område, hvor vi har et helt unikt produkt. Samarbejdet med FLID supplerer det arbejde, vi har iværksat for lystfiskeri og windsurfing, hvor vi introducerer en ny del på hjemmesiden.”

Enjoy Limfjorden er, målt på overnatninger, Danmarks 7. største destination med over 2,3 millioner overnatninger om året. Destinationen oplever en årlig fremgang på cirka 5% i turismeomsætningen, viser de seneste tal fra VisitDenmark og Danmarks statistik.

De udenlandske gæster kommer hovedsageligt fra Tyskland og Norge, og 49% af overnatningerne udgøres af udenlandske gæster