Home Jobbørs Sales & Reservations Manager søges til Brøchner Hotels

Sales & Reservations Manager søges til Brøchner Hotels

0
SHARE

Til Danmarks førende boutique hotelkæde søger vi en struktureret, salgsorienteret og serviceminded Sales & Reservations Manager med ledelseserfaring til at varetage den daglige ledelse og udvikling af vores salgs- og booking afdeling.

Som Sales & Reservations Manager i Brøchner Hotels får du det ledelsesmæssige og administrative ansvar for et team på 5 medarbejdere, der varetager vores gruppe & konference reservationer samt kunde- og aftalerelationer for alle koncernens hoteller.

Stillingen kræver en udpræget forretningsforståelse, et stort salgsdrive, struktur-og detaljesans samt passion for at levere et professionelt og personligt serviceniveau i henhold til Brøchner Hotels kvalitetskrav og servicekoncept.

Sales & Reservations Manageren er bl.a. ansvarlig for fastsættelse og opnåelse af salgsmål, prisfastsættelse, tilbudsgivning og i samarbejde med sit team at varetage booking af overnatning, konference og events, samt koordinering og afvikling af disse i tæt samarbejde med driften og samarbejdspartnere.

Ansvarsområderne involverer bl.a.:

  • Daglig ledelse og udvikling af Brøchner Hotels booking team.
  • Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens kunderelationer – herunder skabe vækst og opdyrke forretning til virksomheden.
  • Opdatere og vedligeholde kundedatabaser.
  • Løbende udvikling, træning og coaching af booking team.
  • Levering, kvalitetssikring og udvikling af Brøchner Hotels Serviceprofil og værktøjer.
  • Sikring af bemandingsplanerne for Brøchner Hotels Booking på tværs af virksomheden.
  • Dagligt samarbejde med virksomhedens Revenue afdeling ift. prisfastsætning.
  • Deltagelse i udvalgte sales events, rundvisninger og kundemøder.
  • Rapportering

Den rette profil har min. 2 års ledelseserfaring samt relevant faglig baggrund fra lignende stilling i hotelbranchen. Personen, vi søger, skal have solid erfaring med OPERA og kunne arbejde struktureret med salgsstatistikker, rapportering, kvalitetssikring, samt arbejde efter opsatte salgsmål, herunder gensalg og mersalg. Som Sales & Reservations Manager indgår man i bemandingsplanen for Brøchner Hotels Booking og håndterer forespørgsler fra kunder og gæster i samarbejde med teamet.

Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag, er komfortabel med at arbejde i et højt tempo og som daglig leder af salg og booking afdelingen fordrer stillingen også fleksibilitet ift. arbejdstider. Du skal indgå, lede og gå forrest for et salgs- og booking team, der trives og motiveres af at arbejde i en performancekultur.

Som Sales & Reservations Manager indgår du i det kommercielle team og stillingen refererer til Director of Sales & Marketing Tanja Ibsen Nørskov.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og der er ansøgningsfrist 30. juni 2017.
Der holdes løbende samtaler.

Ansøgning samt CV med billede sendes til nedenstående link – vi ser frem til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Connie Leonhardt, FUGL LEONHARDT på 4015 8464.

Brøchner Hotels driver i dag i alt 4 boutique hoteller i København med sammenlagt 367 værelser fordelt på Hotel SP34, Hotel Astoria, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen. I 2017 åbner hotelgruppens 5. hotelprojekt – Hotel Herman K – et luksus boutique hotel i den gamle transformerstation på Bremerholm i København. I 2019 åbner Brøchner Hotels sit 6. hotel i Carlsbergbyen – Hotel Ottilia – et 4+ stjernet boutique hotel med 155 værelser og konferencefaciliteter til 200 personer.

Læs mere på www.brochner-hotels.dk

LÆS MERE OG ANSØG HER

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY