Home Nyheder Sådan får får Norge at se

Sådan får får Norge at se

0
SHARE

får i norgeSommeren giver muligheden for at lære fem helt særlige norske får at kende og se hvad norsk livsstil handler om – set fra et fårs synsvinkel.

Hvert år slippes to millioner får løs i norske skove og fjelde uden opsyn. De bidrager til beskyttelsen af kulturlandskaber. De kan gå stort set frit omkring – også i byerne. De lever med andre ord det gode liv, og den oplevelse vil de gerne dele med os andre.

Fem får fra fem forskellige steder i Norge er klar til at dele deres hverdag med os: Ét, der strejfer omkring i storbyen, ét fra de spektakulære fjorde, ét fra de smukke strande, ét fra de grønne enge i indlandet og ét fra højfjeldet. De har hver deres kamera og en fælles Instagram-konto, #sheepwithaview, og derudover en side på visitnorway.com

Fårene er ikke typerne, som bare følger med flokken. De fem eventyrere er udvalgt, fordi de har særlige præferencer og personligheder og hver især deres helt egen mening om tingene. De er alle ægte repræsentanter for den del af landet, de kommer fra.

Heidi fra Oslo er en Heidi er en bypige fra Oslo-området. Erik er fra Sydnorge og nyder strandlivet. Frida fra Fjordnorge er aktiv og vil op på så mange fjeldtoppe som muligt. Lars fra Trøndelag og søger de grønneste græsgange, mens Kari fra Nordnorge er meget aktiv og nyder en snak med de lokale rensdyr.

Følg fårene her: visitnorway.com/sheepwithaview