Home Nyheder Ryanairs lufthavnsaftaler godkendt af EU

Ryanairs lufthavnsaftaler godkendt af EU

1
SHARE

ryanairRyanairs aftaler med lufthavnene Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, Alghero og Västerås overtræder ikke EUs regler om statsstøtte.

Til gengæld finder EU Kommissionen, at lavprisselskabets arrangement med Zweibrücken i Tyskland ikke lever op til reglerne. Ryanair stoppede med at benytte lufthavnen i 2009, efter blot at have haft 50.000 passagerer på et år.

“Dagens kommissionskendelse stemmer overens med kommissionens tidligere bekræftelse af, at Ryanairs aftaler med Aarhus, Bratislava, Marseille, Niederrhein, Berlin Schönefeld og Tampere også lever op til EUs regler for statsstøtte”, hedder det i en kommentar.

Ryanairs juridiske direktør Juliusz Komorek tilføjer, at Ryanair til dato har haft over 136 millioner passagerer på de 10 godkendte lufthavne mod blot 50.000 på Zweibrücken, hvor kommissionen fastslår, at aftalen ikke lever op til reglerne for statsstøtte.

1 COMMENT

  1. Skal det forstås sådan at de bliver støttet af EU, stat og kommuner ……..dvs. Det offEntlige er direkte ansvarlige for deres arbejdsmetoder – og måde at srive virksomhed på.

    Skræmmende læsning……

Comments are closed.