Home Nyheder Ryanair reducerer kapaciteten i UK

Ryanair reducerer kapaciteten i UK

1
SHARE

ryanairRyanair har regnet med 50 millioner passagerer på sine ruter i UK i 2017, men på grund af ’Brexit’, har lavprisselskabet reduceret forventningerne til 44,5 millioner.

Derfor vil Ryanair skære i sine planer om at basere nye fly i britiske lufthavne af frygt for vigende efterspørgsel.

CEO Michael O’Leary fortæller, at planen oprindeligt lød på 10 nye fly i UK, men at de nu i stedet bliver baseret i andre europæiske lande, som Tyskland, Polen, Spanien, Italien og Portugal, hvor han forventer højere vækstrater. Han regner med betydelige økonomiske problemer i Storbritannien på grund af beslutningen om at forlade EU.

Til The Times siger han, at de færre rejsende vil få flere til at flytte deres fly bort fra de britiske baser de kommende år. I år venter Ryanair en vækst på 15% i indeværende regnskabsår fra de 19 lufthavne, selskabet benytter i UK, men er indstillet på et fald til 6% i de følgende 12 måneder.

Siden Brexit har Ryanair måtte nedsætte sine billetpriser i Storbritannien med 10-12% for at fastholde kunderne, og er nødt til at overveje sine forventninger til det fulde regnskabsår.

Det østeuropæiske lavprisselskab Wizz Air sagde i juli, at man vil reducere udviklingen i UK med 50% på grund af det svage pund.

1 COMMENT

  1. Måske årsagen mere er i retningen af pilotmangel, 600 piloter har netop sagt op (20%)og til dato i år er omkring 15.000 afgange aflyst, nye leveringer af fly fra Boeing er sat i bero da servile er piloter til at flyve dem, mvh Ryanair pilot

Comments are closed.