Home Nyheder Ryanair-pilot vil spare O’Leary væk

Ryanair-pilot vil spare O’Leary væk

1
SHARE

O’Leary er kendt for sin mildest sagt uortodokse ledelsesstil og kreative spareforslag med gebyrer på hvad-som-helst og nu senest for at foreslå afskaffelse af to piloter i selskabets cockpits fordi han mener ’autopiloten alligevel laver størstedelen af piloternes arbejde’, skriver epn.dk.

 

Nu får han imidlertid svar på tiltale af en af Ryanairs egne flykaptajner, som foreslår, at man sparer Michael O’Leary væk og udskifter ham med et besætningsmedlem, der får ca. 120.000 kroner om  året i løn.

 

I et brev til Financial Times gør han opmærksom på, at man på den måde kan spare millioner af Euro på O’Learys løn og aktieoptioner til manden, der i dag anses for at være en af de rigeste i Irland.

 

Vanen tro holder Michael O’Leary sig ikke tilbage med at svare, og hans talsmand, Stephen McNamara, siger, at O’Leary vil se nærmere på forslaget fordi han mener, at et besætningsmedlem kan blive en langt mere attraktiv chef, fordi kravene egentlig ikke er særligt høje.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. og så har O’Leary igen skabt oceaner af gratis omtale af sit husk-læse-det-der er skrevet-med-småt-ellers- snyder-vi-dig-selskab.

Comments are closed.