Home Nyheder Rundt i Danmark på netværks- og inspirationsdag

Rundt i Danmark på netværks- og inspirationsdag

0
SHARE
Mette Pettersson (til venstre) og Direktør Marlene H. Sylvester-Hvid (til højre) fra Danske Konferencecentre viste vej til en konkurrence på Margueritruten.

Under overskriften “Keder du dig lidt på de traditionelle messer…” havde Danske Konferencecentre inviteret til netværks- og inspirationsdag i Øksnehallen i København, hvor 430 mødebestillere havde tilmeldt sig.

Formiddagen var sat af til at samle inspiration hos de 55 udstillere, hvor flere havde været meget kreative med præsentationen af deres kursussted.

Som gode afbræk i de mange netværksdialoger, blev der inviteret til fælles gospelsang fra scenen i aktivitetsområdet, og ved at følge Margueritruten kunne et pas med alle stempler fra ruten give adgang til at deltage i konkurrencen om 5 x weekendophold fra udstillerne.

Også buffeten tog deltagerne med rundt i Danmark med  egnsretter. Der blev budt på både sønderjyske ringriderpølser, Sol over Gudhjem og rødgrød med fløde, så ingen gik vist sultne hjem den dag.

Netværks- & inspirationsdagen var absolut ikke som de traditionelle messer med højt støjniveau og stande i forskellige udformninger, men foregik i en rolig atmosfære, hvor alle kursus- og konferencestederne havde samme vilkår for at præsentere sig, og ifølge flere af udstillerne havde de fået konkrete forespørgsler på kommende arrangementer.

Severin bød på smagsprøver fra Fyn bl.a. Brændt Middelfart-sne og saltet Lillebælt skum.
Lisbeth Simonsen (til venstre) og Marlene Sønderhaug (til højre) fra Cirkusbygningen, som er nyt medlem hos Danske Konferencecentre. Cirkusbygningen har i øvrigt premiere på deres nye show “Entourage” 1. september
Teamet fra Danske Konferencecentre på scenen inden gospel-sangen.
Bautahøj havde bitavler med fra deres bistader på stedet – honningen herfra sælges i deres hotelshop på stedet.
Munkebjerg Hotel var repræsenteret af Key Account Managers Thomas Hoffmann og Rikke Poulin bød på hjemmelavede brownies med guldstøv fra hotellets egen konditor.