Home Nyheder Rolling Stones spiller jazz på Hotel Danmark

Rolling Stones spiller jazz på Hotel Danmark

0
SHARE
Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Rolling Stones musikere spiller på Hotel Danmarks nye jazzklub ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ tre aftener i denne uge. 

Stones er i København for at spille arenakoncert i Parken, men har også tætte bånd til jazzverdenen. Bandets tenorsaxofonist de seneste 15 år, Tim Ries, er initiativtager til ’The Rolling Stones Project’, som er intimkoncerter på små lokale venues. Her spilles jazzversioner af klassiske Rolling Stones numre, ofte med lokale gæstemusikere.

Nyrenoverede boutique hotel, Hotel Danmark, åbnede sammen med jazzmusiker Niels Lan Doky den nye jazzklub ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ i sidste måned. ’The Rolling Stones Project’ kontaktede klubben for muligheden for at spille der.

”Niels er en af Danmarks mest anerkendte jazzmusikere og har et stort netværk i jazzverdenen. Derfor kommer det ikke bag på os at Tim Ries fra Rolling Stones har valgt ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ til intimkoncertene”, siger salgs- og marketingdirektør hos Brøchner Hotels, Tanja Ibsen Nørskov.

Niels Lan Doky fortæller, at trommeslager i Stones, Charlie Watts, var en af Londons mest anerkendte jazztrommeslagere inden han kom med i bandet. ”Derudover har andre prominente jazzmusikere været en del af bandet, ligesom anerkendte jazzmusikere har medvirket på bandets albums”, slutter Niels Lan Doky.