Home Nyheder Rekordmange turister i sommerhus

Rekordmange turister i sommerhus

1
SHARE

Der blev udlejet flere sommerhuse i Danmark end nogensinde før i 2016. Og tendensen fortsætter. Ifølge sommerhussøgemaskinen Campaya.dk blev der i 2016 udlejet 7% flere sommerhuse end i 2015, som var rekordår.

Tallene er baseret på den samlede udlejning af søgemaskinens mere end 24.000 danske sommerhuse. Sammenholdt med tal fra Danmarks Statistik betyder det, at der for fjerde år i træk kan registreres stigning i den årlige udlejning.

Ifølge Campaya.dks direktør, Claus Pedersen, skyldes det især, at tyskerne i stor stil har opsøgt de danske sommerhuse: ”Der har både været flere danske og tyske gæster, men stigningen skyldes især et markant større antal bookede sommerhuse af tyske gæster”.

Den markante stigning betød, at der var op imod en million flere overnatninger fra tyske gæster sammenholdt med året før. Samlet var ca 70% af sommerhusgæsterne fra Tyskland.

Campaya.dk konstaterer, at der lige nu er booket 12% flere sommerhuse det kommende år, end på samme tid sidste år.

1 COMMENT

  1. Det er da kun glædeligt at det går den vej… for ifølge de store udlejere var der ikke grænser for hvilken skade det ville gøre at DK indførte grænsekontrol, men det snakker de ikke så meget om mere 🙂

Comments are closed.