Home Nyheder Rekordlave interkontinentale flypriser

Rekordlave interkontinentale flypriser

0
SHARE

flyDet seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex viser de laveste flypriser til ni ud af 10 interkontinentale destinationer fra både Billund og København.

Pristjekket gælder uge 40, og der er prisfald på næste alle destinationer. Flere asiatiske destinationer har endda nået et rekordlavt niveau. Blandt andet flybilletter fra København til Beijing til 2.486 kr. t/r og fra Billund til Dubai til 2.126 kr. t/r eller til Tokyo til 3.576 kr. t/r.

Der er tale om et markant prisfald i forhold til 2009, da Dansk Flyprisindex foretog sine første målinger. Faktisk har gennemsnitspriserne i uge 40 aldrig været på et lavere niveau i de seneste otte år, og alene i forhold til sidste år udgør prisfaldet 33%.

“Aldrig har danskerne kunnet flyve så billigt til de interkontinentale destinationer. Det skyldes den hårde konkurrence, og intet tyder på at det stopper,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk. “Jeg forventer, at prisfaldet fortsætter resten af 2016, hvor vi vil se endnu billigere priser på især de interkontinentale ruter. Konkurrencen er ekstremt hård til mange af de mest populære destinationer. Så længe der er overkapacitet, vil forbrugerne nyde godt af de lave flypriser.”

De meget billige flybilletter til oversøiske rejsemål fra både Billund og København viser, at det er en god idé altid at tjekke flypriser fra flere forskellige lufthavne, når man bestiller. Der kan være stor forskel på priserne, og er der mange flere som rejser, kan der være mange penge at spare.

Følgende interkontinentale destinationer indgår i Dansk Flyprisindex: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo.