Home Nyheder Rekordbesøg på vikingeborg

Rekordbesøg på vikingeborg

0
SHARE

trelleborgI 2015 besøgte 55.220 vikingeborgen Trelleborg. Det er en stigning på over 11.000 gæster i forhold til 2014. 

Overinspektør på Trelleborg, Anne-Christine Larsen, forklarer det flotte besøgstal med en kombination af øget markedsføring af vikingeborgen, godt museumsvejr, nye projekter, gratis adgang og den generelt stigende interesse for vikinger i Danmark og udlandet:

”Og så har vi haft flere aktiviteter på programmet med en lidt større bemanding, og det har været en stor succes. I sommer- og efterårsferien havde vi gratis rundvisninger, hvor der på nogle ture var over 70 personer på én rundvisning. Og så skal vi heller ikke glemme årets vellykkede Vikingefestival, som også havde rekordmange gæster”, siger hun.

2016 starter i slutningen af januar med afgørelsen af arkitektkonkurrencen om, hvordan Ny Trelleborg skal se ud, og Anne-Christine Larsen er ikke i tvivl om, at dét kan være med til at lokke endnu flere besøgende til vikingeborgen.

”Vi håber, at vi får lov til at udstille alle projekterne, når afgørelsen er truffet, så vores gæster kan opleve både vinderprojektet og de andre forslag til, hvordan Ny Trelleborg kommer til at se ud”, siger hun.