Home Nyheder Rejser er blevet farligere

Rejser er blevet farligere

0
SHARE

To ud af tre erhvervsledere mener, at det gennem det seneste år er blevet farligere at rejse, viser en undersøgelse fra Ipsos MORI for International SOS.

63% af erhvervslederne er af den opfattelse , at det er blevet farligere at rejse og det har blandt andet medført, at 42% af organisationerne modificerede deres rejseplaner i 2017.

Undersøgelsen viser, at ændringerne af rejseplaner for 58% vedkommende skyldtes frygt for sikerheden, mens naturkatastrofer stod for 43% af omlægningerne.

Resultaterne er enslydende fra hele verden bortset fra Amerika, hvor naturkatastrofer var vigtigste årsag fulgt af frygt for sikkerheden.

Bekymringen om sikkerhed steg mest i USA, hvor 78% erhvervsledere mener det er blevet farligere at rejse mod 59% i Europa. I Afrika og Mellemøsten mener 51% til gengæld, at det er blevet mere sikkert at rejse det seneste år.

James Wood, sikkerhedsdirektør i International SOS: “Mens sandsynligheden for direkte at blive involveret i sikkerhedsproblemer er ganske lav, må de rejsende ikke være ligeglade. Heller ikke ferierejsende bør være nervøse, men små justeringer i adfærden kan betyde en stor forskel. Vær opmærksom på sikkerhedsrisici også på populære ferie- og businessdestinationer og vær hele tiden orienteret om eventuelle lokale ændringer i sikkerhedsforholdene”.

Alvorlig sikkerhedsbrist i Heathrow

Øget sikkerhed i Thailand efter bombe-anslag