Home Nyheder Rejsende siger ok til gebyrer

Rejsende siger ok til gebyrer

0
SHARE

Det fremgår af en undersøgelse, der er gennemført af BDRC Continental, som har spurgt de rejsende, hvilke ekstra gebyrer, de finder acceptable på toppen af den ordinære billetpris. Og resultatet er, at visse rejsende er indstillet på at betale gebyr for næsten hvad som helst.

For eksempel mener 66% at det er acceptabelt at skulle betale for ekstra bagage, 61% synes det er i orden at betale for at komme først ombord på flyet og 53% går ind for betaling for at reservere flysæder.

Mest overraskende er det nok, at hele 25% synes det er i orden, at de skal betale ekstra for check in af skranke-personale, mens 18% siger ok til at betale for check in af en kuffert og 26% synes det er helt fint at betale gebyr for at betale med kreditkort.

Steve Mills, der er direktør for turisme, rejse og feriedelen i BDRC Continental undrer sig over, hvor mange flyrejsende, der for blot fem år siden ville tro, at en fjerdedel af de rejsende i dag ville finde det i orden at skulle betale ekstra bare for at checke ind?

Skrevet af Flemming Juul