Home Nyheder Rejsegigant laver ny hotelaftale

Rejsegigant laver ny hotelaftale

0
SHARE

hotel ferieDen australske Webjet-gruppe, der i Norden og resten af Europa er repræsenteret af Sunhotels, i strategisk partnerskab mellem Sunhotels og Spies ejer, Thomas Cook Group, en af Europas største charterudbydere.

Aftalen indebærer at Sunhotels fremover er ansvarlig for hovedparten af Thomas Cooks Gruppens ’dynamiske’ hotelprodukt. Som en del af aftalen vil ca. 3.000 af Thomas Cooks hotelaftaler på tværs af gruppen overgå til Sunhotels, og dermed også indgå i Sunhotels eksisterende hoteludbud af hoteller verden over. Hotellerne vil fortsat også være til rådighed for Thomas Cook.

Aftalen bygger på det samarbejde, Sunhotels allerede har med den nordiske del af Tomas Cook gruppen (Thomas Cook Northen Europe), der inkluderer Ving i Sverige og Norge, Tjäreborg i Finland, samt Spies i Danmark.

Aftalen giver Thomas Cook mulighed for at fokusere mere på at forøge sin kerneforretning, charterdelen, men Thomas Cook vil samtidigt kunne tilbyde sine kunder en bredere palet af hoteltilbud.

Ved at flytte den direkte kontrahering af dynamiske ferieprodukter til en betroet partner som Sunhotels vil Thomas Cook kunne harmonisere og forenkle sin IT platform samt forretningsgang på de 15 hovedmarkeder og dermed levere omkostningsbesparelser ved at reducere kompleksiteten i sin forretning.

I henhold til aftalen betaler Webjet 21 mio. pund til Thomas Cook for indgåelse af leveringsaftalen, overførslen af hotelkontrakterne til Webjet samt for udgifterne i forbindelse med gennemførslen af aftalen.

Webjet er et såkaldt online digital travel services