Home Nyheder Prisvindende sportsevent i Rebild

Prisvindende sportsevent i Rebild

0
SHARE

Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic har vundet prisen som Årets Cykelevent 2017, der uddeles af Danish Bike Award. Cykelstafetten fandt sted i tre byer, mens Rebild havde både Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic i september

”Derfor ser vi prisen som en stor cadeau til Triatland Rebild og ikke mindst til Rebild Kommunes arbejde med arrangørerne for den prisvindende event”, siger eventkoordinator Mona M. Carlsen fra Rebild Kommune.

Prisen gives til en særlig begivenhed, der bedst har fremmet kendskabet til dansk cykling i det forgangne år og som har været nyskabende med høj deltagertilfredshed. Der blev lagt vægt på den høje trafiksikkerhed, ved Cykelstafetten, dens sociale kvaliteter, holdkonkurrencen og at distancen ikke er længere, end at alle kan deltage.

”Vi udså Rebild som stedet for Cykelstafetten og Carlos Sastre Classic pga. den fantastiske natur og de udfordrende bakker. Da vi henvendte os til Rebild Kommune blev vi mødt af professionel tilgang til vores event, og har fået hjælp til de lokale samarbejder fra eventkoordinatoren på RebildPorten. Begge dele har en stor værdi for os og har også en naturlig andel i, at eventen i Rebild blev kåret som Årets Cykelevent”, roser arrangør af Cykelstafetten Ole Egeblad.

Rebild Kommune har de seneste tre år arbejdet målrettet med eventarbejde afholdt af både større professionelle arrangører og mindre lokale foreninger. Der holdes årligt cirka 30 sportsevents med deltagere fra ind- og udland og de mange events støtter det kommunale ’Triatland Rebild’ brand, der geografisk udgøres af hele Rebild Kommune.

Motionsløbere alligevel på motorvejen

Fyn udnævnt som ’Bike Region’

Unge talenter kæmper mod verdenseliten