Home Nyheder Priskrig giver billigere flyrejser

Priskrig giver billigere flyrejser

0
SHARE

Billetpriserne gælder i uge 28 og konkurrencesituationen påvirker naturligvis priserne – i den forbindelse har Cimber Sterlings konkurs også effekt, da der er kommet nye flyselskaber ind på nogle af det krakkede selskabs destinationer, skriver business.dk.

 

Det bedste tilbud blandt de ti destinationer findes på Aalborg-Berlin, hvor Norwegian har sat fly ind. Her er det lykkedes at finde uge 28-returbilletter til blot 650 kroner – 49% mindre end sidste år, da man måtte via Københavns Lufthavn.

 

Også interkontinentalt er der penge at spare i forhold til sidste år. København-Bangkok for 5.720 kroner med stop i Abu Dhabi. Fra Billund til Beijing for 5.287 kroner med stop i Istanbul. Begge ture er 16% billigere end samme tid sidste år.

 

Den helt store besparelse finder man, hvis man vil reje fra Hamburg. Her koster en rejse til Rio via Amsterdam 4.633 kroner. Det er 43% mindre end sidste sommer.

 

Det er travelmarket.dk, der står bag Dansk Flyprisindex. Alle nævnte priser er tur/retur og inklusive skatter og afgifter.

Skrevet af Flemming Juul