Home Nyheder Prisbelønnede piloter flyver pink

Prisbelønnede piloter flyver pink

0
SHARE
Kaptajn Fredrik Edvinsson har lagt guldstriberne på hylden og har i oktober valgt at FlyPink.

Samtidig med at Danish Travel Award som bedste danske charterflyselskab er tildelt Thomas Cook Airlines, støtter selskabets 250 piloter cancer-kampagnen ’Støt brysterne’.

I hele oktober vil piloterne FlyPink for at gøre opmærksom på brystcancer og samtidig skaffe penge til kampen mod brystkræft. Rent praktisk har piloterne i Spies flyselskab udskiftet guldstriberne på skuldrene – de såkaldte epauletter – med pink striber. Den lyserøde kampagnesløjfe har fået plads på en Airbus 321.

”Initiativet gennemføres i samarbejde med Thomas Cook Airlines søsterselskaber i Tyskland (Condor) og England. De i alt ca. 2.000 europæiske piloter i de tre selskaber køber selv skulderstriberne til overpris og pengene fra Skandinavien går til Kræftens Bekæmpelse”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Thomas Cook.

Idéen med FlyPink stammer fra Australien. Piloterne i det danske selskab er de første i Europa, der har valgt at ’Støtte brysterne’ ved at FlyPink og sætte fokus på kampagnen hos dem, der flyver på ferie med Spies, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg.