Home Nyheder Prinsesse ville løbe fra millionhotelregning

Prinsesse ville løbe fra millionhotelregning

1
SHARE

Prinsesse Maha Al-Sudairi forsøgte at stikke af fra sin regning på hotel Shangri-La i Paris. Regningen lød på 44 millioner kroner for hende og hendes følge på 60 personer, skriver b.dk.

 

Ifølge AFP blev fransk politi tilkaldt, men alligevel afviser hotellet kendskab til, at der skulle være ubetalte regninger. Også Saudi Arabiens ambassade er angiveligt kontaktet, men da prinsessen har diplomatisk immunitet, er det tvivlsomt om hotellet får sine penge.

 

Prinsesse Al-Sudairi var tidligere gift med Saudi Arabiens kronprins og har tidligere haft svært ved at betale sine regninger – blandt andet med 30 luksusbutikker i Paris, som hun skyldte millioner. Også luksushotellerne Crillon og George V har penge til gode hos prinsessen.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. jamen altså, hvis hotellet end ikke mener at 44. millioner er værd at gøre krav på- for at tækkes fremtidige snydepelse- jamen so be it.
    Vi andre kødelige skal fremvise et creditkort for blot 1 nat- mens en saudier blot kan lade regningen tikke op på 44 millioner uden at blinke med øjnene.
    Og alligevel lader de hende tulre rundt med sit følge og “shoppe” omend de ved at hun har immunitet og åbenbart ikke har tænkt sig at betale regningen- de ligger da som de har redt.

Comments are closed.