Home Nyheder Pride festival i San Francisco

Pride festival i San Francisco

0
SHARE

gay pride san franciscoHele verdens LGBT-hovedstad fejrer mangfoldighed og racelighed med en regnbue af musik og dans under den årlige Pride festival den sidste weekend af juni.

Hundredtusinder af glade mennesker samler sig i gaderne og er med til at skabe USAs største Pride festival med parader, farverige kostumer og sjove arrangementer. Festens epicenter finder man på pladsen foran San Franciscos rådhus – samme sted som homorettigheds forkæmper Harvey Milk talte til befolkningen under ’Gay Freedom Day’ i 1978.

“San Francisco har en stolt historie, når det gælder kamp for de homoseksuelles sag, og byens årlige Pride festival er et klart bevis. De mange begivenheder over hele byen, er velbesøgte, godt organiseret og en sjov oplevelse for alle turister”, lyder det fra John Migliorini, Director of Sales and Marketing i Visit California.

Det er gratis at deltage i hele juni under årets tema ’For race og økonomisk lighed’. Kulminationen sker den 25. og 26. juni, hvor byens gader vil være spækket med farverige mennesker til det store Pride-optog.