Home Nyheder Premierminister: Kriminalitet en trussel for turisme i Caribien

Premierminister: Kriminalitet en trussel for turisme i Caribien

0
SHARE

Stigende vold, røverier og tyverier truer regionens turisme, sagde Bahamas premiereminister ved åbning af turismekonference.

Premiereminister Perry Christie tog fat på emnet i sin tale ved åbningen af Caribbean Travel Marketplace, der holdes på Bahamas. Christie, der tidligere var østatens turistminister, sagde, at kriminalitet ”er et stort problem for alle landene.” Kriminalitet mod turister i Caribien er begrænset, sagde han og tilføjede, at omtale af kriminalitet i Caribien i bl.a. medierne er ødelæggende for mange af regionens lande, der er afhængig af turisterne.

“Kombinationen af rejsevejledninger mod bestemte destinationer og medieomtale på store turistmarkeder, hvor turister advares mod at rejse til visse destinationer, er en tendens der vil fortsætte og vokse – medmindre vi får nedbragt kriminaliteten betragteligt i vores respektive lande her i regionen,” sagde Christie ifølge Jamaica-avisen The Gleaners hjemmeside.

Premiereministeren sagde, at det er vigtigt at fortsætte markedsføringen af regionens turist-destinationer som venlige steder at holde ferie. Men tilføjede, at det også er vigtigt at politiet i de caribiske lande forhøjer deres indsats for at gøre landene sikre for bl.a. turister.