Home Nyheder Positiv udvikling for Norwegian

Positiv udvikling for Norwegian

4
SHARE

norwegian 22.566.179 passagerer rejste med Norwegian i august belægningen var tæt på 90%. God vækst på langruterne og stor ferietrafik i England og Europa generelt påvirker trafiktallene positivt.

Passagertallet fik en stigning på 9% sammenlignet med samme måned sidste år. RPK steg med 9%, mens ASK steg med 1%. Belægningen på 89,7% er en stigning på 6,1 procentpoint fra samme måned sidste år. 97% af sæderne på langdistanceflyene var fyldt i august.

”Langdistanceflyvningerne og stor ferietrafik i England og i Europa generelt påvirker tallene i en positiv retning. At vi stadig tiltrækker flere rejsende i England, Tyskland, Spanien og USA er glædeligt og viser, at selskabet også bliver bedre rustet til at møde den internationale konkurrence i fremtiden,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

Norwegian fik leveret to nye Boeing 737-800 i august af i alt 10 i 2015. I august indgik man aftale om to nye 787-9 Dreamliner med levering i 2017, hvilket betyder, at selskabet i alt vil have 19 langdistancefly i løbet af 2018.

 

4 COMMENTS

  1. Lurer på om alle de folk der blev ladt i stikken af norwegian i Gatwick og USA her i week enden er særligt imponerede over Bjørn Kjos’ flying circus. både flyet til JFK og til LAX blev aflyst

    • Åpenbart er passasjerene fornøyde. Reisebransjen valgte Norwegian som Europas beste low cost airline nå nylig. Sikkert vanskelig å svelge for dem som jobber i airlines, som ikke vinner noen priser?

    • Lurer på hvorfor man kun kan være SAS ansat fordi man ikke bryder sig om Norwegian.
      Så dem som ikke bryder sig om SAS.er Norwegian ansat? God logik Jan.

Comments are closed.