Home Nyheder Politiet modtager 900 unge i Prag

Politiet modtager 900 unge i Prag

0
SHARE

Bravo Tours - Prag, Moldau med KarlsbroenIgen i år tager unge fra Danmark til Prag i vinterferien og tre danske politifolk tager imod dem. ”Vi har fået en anmodning fra vores kolleger i Prag om assistance, og den har vi efterkommet”, siger Thomas Kristensen fra Rigspolitiet.

Netavisen Prague Post skriver, at tjekkisk politi forventer, at der ud over de 900 unge danskere kommer 1.800 svenskere og 300 nordmænd, som vil sætte deres præg på hovedstaden i den kommende uge, skriver avisen.dk.

Sidste år måtte politiet tilbageholde 284 danskere og svenskere, som var berusede og under 18 år.

Under det tjekkiske politis razzia natten til søndag blev der registreret 12 personer under 18 år, som havde drukket alkohol og en bevidstløst fuld svensk gymnasieelev, som måtte have førstehjælp og derefter blev kørt til et hospital i Prag. Hans tilstand blev betegnet som livstruende.

Senere på natten anholdt det tjekkiske politi tre svenskere, som angreb en dansker. De blev taget med på stationen. Sagen bliver nu undersøgt og kan ende med, at de tre svenskere bliver sigtet i sagen, siger det tjekkiske politis talsmand, Tomas Hulan til bt.dk.