Home Jobbørs Planner til Menzies Aviation i Kastrup Lufthavn

Planner til Menzies Aviation i Kastrup Lufthavn

0
SHARE

Menzies Aviation er en af verdens største leverandører af groundhandling ydelser. Vi leverer ydelser til passagerer, rampe og fragt for flere af verdens førende flyselskaber. Vi beskæftiger mere end 20.400 medarbejdere, som betjener mere end 500 luftfartsselskabers kunder fordelt på 151 lufthavne i 30 lande.

Medarbejderen er hjertet i vores virksomhed og nøglen til vores succes. Vi søger en energisk og struktureret Planner til virksomheden, som på trods af sin størrelse, vægter sine kerneværdier og rødder som et familie­foretagende højt.

Til vores station i Københavns Lufthavn Kastrup, søger vi en erfaren Planner til at indgå i vores Operational Excellence afdeling, bestående af 2 Allocators foruden en Operational Excellence Manager (OEM). Som Planner hos os, er du medarbejderen med det store overblik over kapacitet og ressourcer, og i samarbejde med vores Allocators, er du ansvarlig for stationens mest optimale og hensigtsmæssige planlægning af ca. 250 driftsmedarbejderes månedlige vagtplaner.

Jobbet
Som vores Planner har du øje for driftsafdelingernes bemandingsbehov i nutiden og fremtiden. Driftsafdelingerne består af Bagageportører, Passageragenter, Lounge personale og Operations medarbejdere, og sammen med dine kolleger i OEM-afdelingen, sikrer I, at samtlige driftsmedarbejdere, på bedst mulig vis, og mest optimalt, varetager alle opgaver relateret til vores luftfartsselskabskunders flyankomster og -afgange.

Med reference til vores Operational Excellence Manager (OEM), bliver dine primære arbejdsopgaver følgende:

 • Kapacitetsberegning for hver af de fire driftsafdelinger.
 • Styring af kapacitet med henblik på ferie og anden frihed i afdelingerne.
 • Planlægning af den fremadrettede bemanding – herunder forcasting af rekrutteringsbehov ud fra vores kunders behov, årlige peeks m.v.
 • Sikre cost-effectively planning.
 • Support til afdelingens OEM.
 • Diverse rapportering.
 • Indgå i projektstyringen af afdelingernes tværgående projekter.
 • Administration af mailboks vedrørende mandskabsplanlægning og projektstyring.

Profil
Vores kommende Planner har over tid opbygget stor kendskab til kapacitetsstyring og vagtplanlægning, og ikke mindst opnået indsigt i de processer, der knytter sig til bemandingen i en driftsvirksomhed. Yderligere lægges der vægt på følgende personlige karaktertræk og faglige kompetencer:

 • Du har dokumenteret erfaring inden for kapacitetsstyring.
 • Du er analytisk, strategisk og logisk tænkende af natur.
 • Superbruger i Microsoft Office.
 • Du har gode mundtlige og skriftlige engelskkundskaber.

Har du erfaring med systemerne Workbrigde og Inform vil det være en fordel.

For at bestride stillingen er det et krav, at du er flydende i skrift og tale på dansk, og at du føler dig fortrolig med at kommunikere på engelsk. Yderligere er det et ultimativt krav, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Ved eventuel tiltrædelse skal du forvente, at oplæring i de mest benyttede systemer vil foregå i udlandet.

Vi kan tilbyde en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, hvor to dage aldrig er ens. Du vil blive en del af et godt team med gode kolleger, der hjælper og passer på hinanden, og en del af en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning – med plads til humor i hverdagen.

Søg stillingen
Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning, cv samt andre relevante bilag snarest muligt, og senest den 31. marts 2017, til: cph.jobs@menziesaviation.com.

Navngiv mailen: ”Planner, efterfulgt af dit NAVN

Vi ser frem til at høre fra dig!