Home Nyheder Planer om Lalandia i Sverige

Planer om Lalandia i Sverige

0
SHARE

Lalandia, der er en del af Parken Sport & Entertainment har indgået en hensigtserklæring med Motala Kommune om at undersøge mulighederne for et feriecenter i kommunen sydvest for Stockholm.

”Hvis vi vælger at gå ind i Sverige, er der ingen tvivl om, at det bliver en god forretning for os. Vi har erfaring med de feriecentre, som vi driver i forvejen, og meget af den synergi kan vi tage med til Sverige”, siger Lalandias direktør Jan Harrit.

”Vi ved, at hvis vi skal etablere et kombineret feriecenter og feriehuse, så taler vi om en investering på omkring en milliard kroner”, siger han ifølge business.dk.

”Vi ved, at konceptet er populært blandt svenskere, og i Sverige er der ikke noget tilsvarende. Vi har nu fået mulighed for at etablere os et sted, der er rimelig tæt på Stockholm, hvor vi ikke får så mange gæster fra i dag”.

Det var Motala Kommune selv, der kontaktede Lalandia med henblik på et samarbejde. Nu bliver det undersøgt, om Lalandia kan erhverve den ønskede jord til at bygge på, samt om det er muligt at opnå de nødvendige godkendelser.