Home Nyheder Peter A.G. sælger rejser

Peter A.G. sælger rejser

0
SHARE

”Jeg elsker at rejse… og helst sammen med dem, jeg holder af,” lyder det fra Peter A.G., når hans velkendte stemme toner frem i ny tv-reklame for Falk Lauritsen Rejser. Det har inspireret de rejselystne danskere til at bestille ferier – og salget hos Falk Lauritsen er steget markant

 

”I det seneste par uger har Peter A.G.s stemme vækket rejselysten i de danske stuer og vores salg til de nærmeste måneder er steget med 60% over de seneste dage, og salget af sommerrejser går også rigtig godt. På nuværende tidspunkt har vi solgt 30% flere all inclusive rejser end på samme tidspunkt sidste år,” siger salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg, der er meget glad for samarbejdet med Peter A.G.:

”Han repræsenterer mange af de samme værdier, som vi gør; han er troværdig, lun og et familiemenneske, der også nyder at samle dem, han holder af.”

 

Peter A.G. har selv skrevet speaken til reklamen, og det er Gnags-klassikeren ”Kærester”, der danner det musikalske tapet til tv-reklamen. En sang, der får de fleste til at nynne med. En sang, der vækker minder.

Skrevet af Flemming Juul