PEOPLE

Et skarpt hjørne rundes

General Manager i DBTA Anne Mette Berg er fyldt 60 år. Hun er en stor gevinst for foreningen, og at det er et skarpt hjørne, er fødselarens egen udlægning.

Stigende interesse for Sydafrika

South Africa Tourism er i denne uge på tur for at nå et planlagt mål om at tiltrække fem millioner turister mere i løbet af de næste fem år, og interessen for landet vokser i Norden.
Claus Hansen, Fleet & Operations Manager, og Janni Krarup, Marketing Coordinator, som stod for festen

Høstfesten kom i hus

Avis & Budget Biludlejnings høstfest er en fast tradition i september, og den blev endnu engang med succes afholdt i fredags på Jazzhouse.

Rejsebranchen festede i Aarhus

Siden 2004 har en gruppe sponsorer indbudt rejsebureauagenter til uformel sammenkomst – sidste uge blev der atter hygget i Tivoli Friheden.

BIG Travel åbner i Danmark

Rejsebureaukoncernen BIG Travel Sweden AB udvider med kontor i København, som servicerer erhvervskunder hos BIG og hos det globale Radius Travel, der har danske Novo som storkunde.

Rundt i Danmark på netværks- og inspirationsdag

Under overskriften "Keder du dig lidt på de traditionelle messer…" havde Danske Konferencecentre inviteret til netværks- og inspirationsdag i Øksnehallen i København, hvor 430 mødebestillere havde tilmeldt sig.

Aalborg Lufthavn styrker ruteudvikling

Den 1. september starter Andreas Mathisen som Head of Route Development i Aalborg Lufthavn. Han kommer fra et job som forretningsudvikler i Danish Air Transport.

Kendt luftfartsprofil lander topjob i DSB

Den tidligere ’punktlighedsgeneral’ i SAS og nuværende flyvechef i Thomas Cook Airlines har opsagt sit job for at blive ny driftsdirektør i DSB. De danske statsbaners adm. direktør siden 2015 var tidligere koncerndirektør i SAS.

Sommerfest ved Søerne

Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel holdt traditionen sommerfest for samarbejdspartnere og venner af huset. Caroline Henderson gav koncert og butikker i kvarteret var inviteret med indenfor.

Generationsskifte i Sun-Air

Det danske flyselskab har de seneste to år arbejdet på at gøre virksomheden klar til fremtiden og har nu gennemført et generationsskifte.

Ny chef for Aviareps i Norden

Tapani Kauhanen er med øjeblikkelig virkning udpeget til General Manager Nordic Countries hos Aviareps, GSA, der er repræsenteret med 63 kontorer i 47 lande verden over.
Salgschef Steen Ravnsborg

MarcoPolo ansætter fire nye medarbejdere

MarcoPolo satser stort på skræddersyede kvalitetsrejser og har ansat tre nye rejsekonsulenter samt en ny salgchef.
Alfa Travel i Holstebro har 20 års jubilæum

Rejsebureau fejrer 20 års fødselsdag

Rejsebureauet Alfa Travel kunne 1. august 2017 fejre sin 20-års fødselsdag.

Ny chef for krydstogtskibene

Det er en erfaren herre, der fra 1. maj overtager roret i Cruise Copenhagen Network.

Nye ansigter hos Munkebjerg Gruppen

To nye medarbejder til at tage sig af gæsterne.

NYT JOB