Home Nyheder PATA mediekonference trækker fulde huse

PATA mediekonference trækker fulde huse

0
SHARE

PATA inviterer i disse dage til fyraftenskonference med temaet ’Hvem vinder kampen om rejsemedierne’. Svaret på dét spørgsmål vil seks paneldeltagere give hver sit bud på. Det er rejsemagasinet Vagabond’s chefredaktør, Christian Adamsen, Redaktør på Berlingske Rejseliv Nina Rølle, Stand By’s chefredaktør Christian Peschardt samt repræsentanter for billetformidlingsportalerne Momondo og TravelMarket og en repræsentant for Google i Danmark.

Baggrunden for konferencen er blandt andet det seneste års dannelse af alliancer mellem fag- og forbruger medier og blandt andet billetformidlingsportalerne, samt avisernes entré på e-magasin markedet.

”Vi har allerede tæt ved 100 deltagere, og det strømmer stadig ind med tilmeldinger”, siger PATAs formand, Karin Gert Nielsen, til Stand By. Konferencen, der er åben for alle – også ikke-medlemmer af foreningen, kører fra kl. 17.30 til 20.00 den 13. april, og deltagelse er gratis. PATA er vært ved et let traktement under konferencen, og man tilmelder sig på e-mail adressen pata@intertravel.dk. Sidste frist for tilmelding er 1. april.

Skrevet af Christian Peschardt