Home Nyheder Passagerrekord og fyldte fly hos Norwegian

Passagerrekord og fyldte fly hos Norwegian

3
SHARE

3.358.565 passagerer fløj med Norwegian i juli, hvilket er 432.683 (15%) flere end samme måned sidste år. Det er det højeste antal passagerer i en enkelt måned nogensinde.

Belægningen var på 94% og den totale trafikvækst (RPK) steg med 23%, mens kapacitetsvæksten (ASK) steg med 24%. Den gennemsnitlige belægning var på 94%, mens langdistanceflyene havde en belægning på 96%.

”Selv med en stærk kapacitetsforøgelse er flyene stort set helt fyldte og udviklingen er god på hele rutenettet. Det betyder, at rejsende både i Europa, USA og Asien værdsætter lave priser, nye fly og god service,” siger koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegians flådefornyelse fortsatte i juli med levering af tre Boeing 737 MAX og to Boeing 787-9 Dreamliners.

3 COMMENTS

  1. Fine trafiktal, men børsen i Oslo kvitterede med at sende aktien nedad, måske har det noget med firmaets dårlige økonomi at gøre, sælge billetter for billigt kan alle gøre. Men Norwegian har en enorm gæld og skal vel betale renter på en eller anden måde.

  2. Enig – kom lidt længere ned i historien, end blot at være reklamesøjle for Kjos.
    Relevante spørgsmål… tjener de penge, eller sælger de for billigt i forhold til høje omkostninger for indleje af fremmede fly, og dyre køb af overtid hos personalet etc…..
    Alle kan fylde et fly – men indtil nu har Norwegian aldrig tjent penge på det !

Comments are closed.