Home Nyheder Passagerernes ønsker til drømmeflyet

Passagerernes ønsker til drømmeflyet

0
SHARE

Den store afstemning viser, at 26% af passagererne drømmer om fly uden støj og gener fra andre passagerer. Det største ønske for 18% er et fly med ’lydtætte rum til børn’ mens 8% vil ønske ’sæder, der er resistente overfor sparkende børn’.

 

Men den enkeltstående feature, som flest efterspørger, er ’kapsel-udformede soveværelser’, som ønskes af hver femte.

 

’Massagestole’ indtager fjerdepladsen fulgt af ’gratis iPads’ med 5% af stemmerne. En god udsigt til himmel og jord er også i høj kurs så ’gennemsigtigt gulv og loft’ kommer ind på sjettepladsen.

 

4% ønsker ’valgfrit sidde-område for singler’, så man kan flirte i 10.000 meters højde. Passagerer på drømmeflyet foretrækker film i en ’biograf’ (3%) og at drikke deres drinks i en ’cocktailbar’ (2%).

 

– Som mor ved jeg udmærket godt, hvor stressende det kan være at rejse med børn – både for forældrene og for de øvrige passagerer i flyet. Så jeg er ikke overrasket over, at kapsel-udformede soveværelser og sæder, der er resistente overfor sparkende børn, ligger højt på listen, og det bekræfter bare vores tidligere undersøgelser, som viser, at børn på flyet er et omdiskuteret emne, siger PR Manager hos Skyscanner Mary Porter.

 

Top 10 ønsker til ’Det ultimative fly’: 1. Kapselformede soveværelser 20%, 2. Lydtætte rum for børn 18%, 3. Sæder der er resistente overfor sparkende børn, 8%, 4. Massagestole 8%, 5. Gratis iPads 5%, 6. Gennemsigtigt gulv og loft 5%, 7. Valgfrit sidde-område for singler 4%, 8. Bad 4%, 9. Biograf 3% og 10. Cocktail bar 2%

Skrevet af Flemming Juul