Home Nyheder Oversøiske flypriser er faldet 20%

Oversøiske flypriser er faldet 20%

2
SHARE

Sydney Opera HousePriserne til oversøiske rejsemål er over de seneste tre år blevet betydeligt lavere. Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, fra travelmarket.dk, viser meget lave priser til både USA, Kina, Thailand og Australien.

Den aktuelle prisudvikling er en fest for de forbrugere, som vil rejse lidt længere væk. Prisen på flybilletter til oversøiske rejsemål er faldet med 20% for rejser med afrejse fra København og med 23% for rejser med afrejse fra Billund.

Prisfaldet er en konsekvens af konkurrencen mellem flyselskaberne, som kommer forbrugerne til gode, og giver muligheder for nye og anderledes oplevelser.

“Det er et markant prisfald, vi har set over de seneste år. Priskrigen og overkapaciteten vil fortsætte, så jeg tror, at vi i løbet af 2015 vil se et yderligere fald på op til 10%”, siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

I Asien lokker Bangkok og Beijing med lave priser. Prisen på flybilletter til Thailand er helt nede på 3.478 kroner for en returbillet. Det er den laveste pris, der nogensinde er målt i Dansk Flyprisindex, som blev lanceret i 2009. Vil man til Kina, kan man flyve t/r til Beijing for bare 3.266 kroner.

Priskrigen på USA gør, at billetter til både New York og Los Angeles kan fås meget billigt. Flybilletter til New York fås for under 2.600 kroner fra både Billund og København.

Vil man flyve helt over på den anden side af Jorden, er prisen på en flybillet til Sydney nede i et rekordniveau på 6.241 kroner fra København.

2 COMMENTS

  1. Så mangler vi bare noget mere konkurrence til Det vestlige Sydamerika (Ecuador, Peru, Bolivia) hvortil flybilletter oftest er femcifrede investeringer.

    Kom nu på banen LH og BA !

  2. Hvad med Grønland til ca. kr.8-10.000. i 2011 var jeg CPH t/retur til Beijing for kr. 3.000. Den ene vej med A380.

Comments are closed.