Home Nyheder Over Atlanterhavet under sejl

Over Atlanterhavet under sejl

0
SHARE

Ved hvert sæsonskifte flytter Star Clippers to af sine sejlskibe. I efteråret fra Middelhavet til Caribien og i det tidlige forår tilbage til Europa. Her kan sejlglade passagerer til fulde nyde skibslivet og alle aktiviteter ombord.

I vores stressede tid er det godt at skue ud over havet og tage en pause fra hverdagens pligter. Tror man, at man ikke skal foretage sig noget, tager man fejl. Dagene går med foredrag, læsning, fitness (hvis man vil), deltagelse i dagens aktiviteter, en omgang massage og ikke mindst tre flotte daglige måltider. Man åbner sig for dagens forskellige lys- og vejrforhold, fotograferer, snakker med kaptajnen og de andre gæster om sejladsen – og ender i en roligere livsrytme.

Star Clippers transatlantiske krydstogter i 2017 og 2018 varer fra to til fire uger. I Europa starter man som regel fra De Kanariske Øer eller fra Lissabon og sejler til Barbados. Fra Caribien starter overfarten på Barbados eller St. Martin og ender i Cannes eller Lissabon.

Det første transatlantiske krydstogt i år afgår den 7. november fra Las Palmas via Cap Verde til Bridgetown på Barbados med Star Flyer og varer 18 dage. Royal Clipper starter den 23. november fra Lissabon, sejler via Casablanca og Safi i Marokko, samt Tenerife og ankommer til Bridgetown på Barbados efter 16 dage.

Der er priser fra 1.855 Euro pr. person i delt dobbeltkahyt.

Rederiet Star Clippers har tre af verdens største sejlskibe, alle med teaktræsdæk, svømmebassin, uformel stemning, Tropical Bar på dækket og pianobar. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og et mandskab på 106.

LEAVE A REPLY