Home Nyheder Online guideservice et hit hos Star Tour gæster

Online guideservice et hit hos Star Tour gæster

0
SHARE

På bare ét år er andelen af kunder, der vælger at benytte Star Tours online guideservice vokset med knapt 30 procent – fra 50 % sidste sommer til næsten 80 % denne sommer. Servicen, der er gratis for gæsterne, gør det muligt at få svar på spørgsmål om, hvor man f.eks. finder en god restaurant eller lignende, via blandt andet SMS.

 

”Vores kunder kan komme i kontakt med guiderne på mail inden de overhovedet rejser og på sms under opholdet på destinationen. Det er nemt og bekvemt at kunne komme i kontakt med en guide på sms uanset hvor kunden er, eller hvad han laver. Fra poolkanten kan man lige få et hurtigt tip til, hvor man kan købe flere bleer til den mindste eller til en god restaurant til middagen om aftenen. Det bliver ikke lettere, og det passer danskerne rigtig godt, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Langt de fleste sms og mailforespørgsler til de online guider handler om lokale bustider, indkøbssteder, restauranter, udflugtsmål og vejrudsigter. Star Tour har 14 guide online centre, hvor 54 medarbejdere dækker alle spørgsmål på samtlige rejsemål.

 

Skrevet af Webredaktionen