Home Om os

Om os

TAKE OFF er del af STAND BY, som er den største, uafhængige formidler af nyheder og baggrund til rejse-, hotel- og turistbranchen i Skandinavien.

Hver dag modtager tusindvis af ledere og ansatte i branchen STAND BYs nyhedsbreve eller klikker ind på et af de tre websites – standby.dk – takeoff.dk og ttgnordic.com

Fire gange om året kan læserne endvidere fordybe sig i det trykte magasin STAND BY, der byder på baggrund, analyser, interviews, reportager og portrætter af branchens vigtigste profiler.

Både nyhedsbreve og magasiner distribueres til rejsebureauer, flyselskaber, GSAer, turistkontorer, incomingbureauer, hoteller, restauranter, transportvirksomheder, lufthavne, ambassader, myndigheder mv. samt de største virksomheder i Skandinavien.

TAKE OFF og  STAND BYs medieplatforme gør det muligt for alle typer af annoncører at kommunikere målrettet til rejse-, hotel- og turistbranchen i Skandinavien. STAND BY tilbyder også branchens største jobmarked og en opdateret kalender over messer, workshops og events i branchen.

TAKE OFF har hovedkontor i København.