Home People Og den heldige vinder er…

Og den heldige vinder er…

0
SHARE
Fra venstre Martin Roulund Jacobsen, Social Media and Marketing Manager for Crowne Plaza Copenhagen Towers. Martin havde sat konkurrencen op, og han overrakte beviset til Joachim Schiødtz her med Diane Andersson, Senior Sales Support Agent for Emirates.

Så er spændingen udløst om hvem, der blev den heldige vinder af Crowne Plazas store julekonkurrence.

Joachim Schiødtz, der er ansat hos CABANA, et firma der leverer ydelser indenfor digital kommunikation, måtte nive sig i armen for at være sikker på, at han var vågen, da han fik at vide, at han skal til Dubai med Emirates sammen med sin kone Ann Høst. De skal bo i en uge på et Crowne Plaza Hotel. Der er fire Crowne Plaza hoteller i Dubai, så Joachim kunne frit vælge, og valget faldt på Crowne Plaza Festival City et femstjernet hotel i byen.

Ud over opholdet modtager Joachim også et Priority Club Pass med 245.000 bonus point. Priority Club er verdens største loyalitetsprogram for hoteller, og de mange point betyder, at Joachim og hans kone automatisk bliver opgraderet til et bedre værelse, får loungeadgang og flere andre fordele.

Joachim har en bror, der arbejder som investeringsrådgiver i Dubai, og Joachim har valgt at rejse til Dubai i oktober, når vejret bliver køligere i Danmark, og hvor Joachim har fødselsdag, som han så vil fejre i selskab med sin bror.