Home Nyheder Obama dedikerer parkområde til homoseksuelle

Obama dedikerer parkområde til homoseksuelle

0
SHARE

bøsser i nycMedlemmer af LGBT samfundet samt lokale og føderale embedsmænd samledes ved New York Citys Stonewall Inn for at dedikere området til LGBT (lesbian, gay, bisexual og transgender).

Stonewall National Monument dækker 31.160 m2 i Manhattans Greenwich Village inklusiv The Tavern og den tilstødende Christopher Park. Præsident Obamas officielle udnævnelse til USAs nationalpark nummer 412 falder sammen med den nationale LGBT Pride-måned og sker på årsdagen for Stonewall-optøjerne i 1969, hvor homoseksuelle kæmpede mod regeringens undertrykkelse af seksuelle mindretal.

”Det er et stort år for New York City som LGBT destination, med dedikationen af Stonewall National Momument til det homoseksuelle samfund og med offentliggørelsen af, at NYC skal være værtsby i 2019 for International Gay & Lesbian Travel Associations årlige globale kongres”, siger Karin Gert Nielsen, Managing Director for NYC & Company i Skandinavien og Finland. “Den tolerance man finder i byen, går hånd i hånd med de nordiske landes syn på homoseksuelles rettigheder.”